Førstehjelpskurs 12 mars

Det inviteres til førstehjelpskurs i regi av VAVA. I år, som tidligere år, er det Sørlandets Førstehjelps-undervisning ved Terje Refsnes som står for opplegget. Det er et grunnkurs i førstehjelp tilpasset arbeid på VA-anlegg med blant annet følgende tema:

  • Fallskader
  • Blødninger og stans av blødninger
  • Bevisstløshet, hjertelungeredning (hjertestans og drukning)
  • Bruk av hjertestarter
  • Elektriske skader

Kurset arrangeres ved Rosfjord Strandhotell, Lyngdal

12 mars 2024 kl 08.30 – 11.30

Det blir lunsj ca kl 11.30.

Deltakelsen er begrenset til 20 deltakere, så det gjelder å melde seg på så tidlig som mulig. Deltakelse er gratis for driftspersonell på VA-sektoren.  Andre kommunalt ansatte må betale kr 1.500 i deltakeravgift.  Hvis påmeldte har forfall uten stedfortreder, må deltakeravgift dekkes.

Erfaringene med tilsvarende tidligere kurs er gode, da det er lagt inn en del relevante aktiviteter og øvelser.  Det vil bli gjennomgang av ulike typer hjertestartere.  De som disponerer en, bør ta den med på kurset.

Påmelding via denne link: https://forms.office.com/e/kqnWk7tU1J


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *